• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Prošnja za podporo

Prošnja za podporo

Iskraemeco je zmagal na Climathonu Ljubljana, ki ga je novembra organiziral CER na pobudo MO Ljubljana. Nato je bila ideja Green Penguin Global Climathon izbrana med »top 5 most transformative ideas of 2020« med 107 idejami iz celega sveta, zdaj je odprto javno glasovanje, ki se zaključi 15.1. zvečer.

Climathon je iniciativa Climate-Kic, Innovation huba znitraj EIT – European Institute for Innovation and Technology.

Cilj je biti najboljši, zadostovalo pa bo, če so med top 3, zdaj so na 2. mestu, zaostajajo 120 glasov, kar ni ugodno, saj bo na koncu strokovna komisija izbirala zmagovalca in ne bo mogla preveč »mimo« javnega glasovanja argumentirati zmagovalca. Tekmujejo z velikimi mesti: Pasig, London, Stuttgart, Zurich….

Želeli bi, da se zavedamo, da tekmuje Slovenija, Ljubljana in seveda Iskraemeco.

Vljudno bi vas prosili za glas, podporo, objavo na socialnih medijih, e-mailing oz. karkoli bi se vam zdelo primerno. Projekt je del inovacijske dejavnosti Iskraemeco, poleg tega usmerjen trajnostno, izkoriščanje tehnologije za boljši svet. Za realizacijo se dogovarjajo z Ljubljano in Reykjavikom, čisto možno je, da bo postal velika, lepa zgodba.

Animacija, ki so jo objavili v slo in eng: https://www.youtube.com/watch?v=xNdrXR1e8Eg&list=PL0SLNGd5zbZb0fk8TUiYHMIyNbUw8ui6_&index=4

Kampanja je že na spletu, FB in Linkedin, lahko se kopira / deli katera od objav.


© 2021 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art