• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Usposabljanje mentorjev 2023-2026

Usposabljanje mentorjev 2023-2026

Usposabljanje mentorjev za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom po izobraževalnih programih za pridobitev izobrazbe v letih 2023 2026 - Usposabljanje mentorjev 2021–2023 je projekt, ki omogoča BREZPLAČNO usposabljanje mentorjev dijakom oz. študentom za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom oz. praktičnega izobraževanja v podjetjih pa tudi mentorjev vajencem.

Dijaki srednjih poklicnih in srednjih strokovnih šol namreč del svoje izobraževalne poti preživijo v podjetjih na t. i. praktičnem usposabljanju z delom (PUD) ali kot vajenci, študenti višjih strokovnih šol pa se praktično izobražujejo pri delodajalcih (PRI), kjer je bistvenega pomena primerno in kakovostno mentorstvo. Program omogoča bodočim mentorjem pridobiti primerno pedagoško-andragoško usposobljenost in kompetence, s katerimi bodo lahko dijakom in/ali študentom omogočali kvalitetno mentorstvo.

Usposabljanje izvajamo tudi na Šolskem centru Slovenske Konjice-Zreče. Prijave so mogoče na spletni prijavnici (izberete izvajalca Šolski center Slovenske Konjice-Zreče): spletna prijavnica

Spletna stran projekta

skupni logo

Javni razpis financira Evropska unija NextGenerationEU in se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja PAMETNA, TRAJNOSTNA IN VKLJUČUJOČA RAST Komponente KREPITEV KOMPETENC, ZLASTI DIGITALNIH IN TISTIH, KI JIH ZAHTEVAJO NOVI POKLICI IN ZELENI PREHOD (C 3 K 5 v skladu z Izvedbenim sklepom Sveta EU K 12 za ukrep investicije G KREPITEV SODELOVANJA MED IZOBRAŽEVALNIM SISTEMOM IN TRGOM DELA projekt USPOSABLJANJE MENTORJEV ZA IZVAJANJE PRAKTIČNEGA USPOSABLJANJA Z DELOM PO IZOBRAŽEVALNIH PROGRAMIH ZA PRIDOBITEV IZOBRAZBE V LETIH 2023 2026.


© 2024 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art