• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nagovor direktorice - ravnateljice

Nagovor ravnateljice-direktorice

jmz 3Spoštovani dijaki, udeleženci izobraževanja, obiskovalci in drugi uporabniki spletnih strani!

V času hitrih sprememb, pridobivanju znanj in kompetenc, so informacije nujne, način pridobivanja le teh, pa je zelo pester in širok.

Dejavnost šolskega centra je zelo raznolika, zato se zavedamo, da so informacije namenjene zelo različnim skupinam uporabnikov. Prizadevamo si, da pridobite na spletnih straneh hitre in ključne informacije.

Že vrsto let, uspešno izvajamo srednješolske programe za mladino, programe izobraževanja in svetovanja odraslim, usposabljanja za delo in prosti čas, šolo vožnje, svetovanja na področju podjetništva in projektov. Verjamem, da boste na našem šolskem centru pridobili prav tista znanja in kompetence, ki jih sami za življenje in delo v tem času, najbolj potrebujte.

Zaposleni se zavedamo pomena kakovosti. Prizadevamo si slediti razvoju stroke, uporabljati sodobne metode dela in učne pristope in s prijaznostjo sklepati dolgoročna sodelovanja. Na uspehe naših dijakov, udeležencev v programih izobraževanja odraslih, smo zelo ponosni.

S širšim lokalnim in mednarodnim okoljem sodelujemo v različnih programih izobraževanja, kariernega razvoja, spodbujanja podjetništva in inovativnosti, sledimo tehnološkim trendom, hkrati pa s pogledom v tradicijo, ohranjamo, nam pomembne vrednote in korenine. Ponosni smo na močno povezanost naših programov z gospodarstvom, vključno z začetno podporo pri oblikovanju in razvoju vaše poslovne dejavnosti.
Odprti smo za nove ideje, nove pristope, za vaša dobra priporočila, za potrebne spremembe, kot tudi za pohvale.

Vabljeni v sodelovanje z nami,
mag. Jasmina Mihelak Zupančič,
ravnateljica-direktorica.


© 2021 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art