• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šolska prehrana

Šolska prehrana

Šolska prehrana

Za prehrano naših dijakov skrbijo v kuhinji podjetja Unior. Dijakom je vsak dan na voljo topla malica, ki jo zaužijejo v jedilnici družbene prehrane podjetja Unior.
Prijavo na šolsko prehrano za naslednje šolsko leto starši oziroma skrbniki oddajo šoli praviloma v mesecu juniju. Z njo se zavežejo, da bodo spoštovali pravila šolske prehrane, plačali prispevek za šolsko prehrano in pravočasno odjavili posamezni obrok po pravilih šolske prehrane ali v nasprotnem primeru plačali polno ceno obroka.

Dijaku pripada subvencija v skladu z zakonom, ki ureja uveljavljanje pravic iz javnih sredstev, od prvega šolskega dne dalje, oziroma od dne, ki ga določi Center za socialno delo.
Cena malice znaša 2,42 evra, za prejemnika 70% subvencije 0,73 evra, za prejemnika 40% subvencije 1,45 evra.
V primeru, ko je dijak odsoten ali želi odjaviti malico za posamezen dan, mora odjavo urediti starš oz. dijak v spletni aplikaciji e- Asistent ali tudi na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., najkasneje do 8 ure zjutraj. Če starš oziroma dijak, naročen na malico, ni odjavil malice do 8 ure, plačajo starši polno ceno malice za ta dan.

Pravila šolske prehrane


© 2021 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art