• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Obvestilo o delovanju točke SPOT svetovanje Savinjska v času od 19.10.2020 dalje

Obvestilo o delovanju točke SPOT svetovanje Savinjska v času od 19.10.2020 dalje

1397be472e45feda66c2cb00ba5f4ce2 XL

SPOT bo tudi v času epidemije deloval nespremenjeno. Vse stranke prosimo, da se za potrebe osebnega svetovanja, opravljanja e-vem registracijskih postopov oziroma identifikacijskih postopkov za potrebe SPS predhodno naročite pri svetovalkah. 
Tako bomo skupaj pomagali pri zajezitvi širjenja korona virusa in zmanjšali možnost okužbe.
Uradne ure na SPOT svetovanje Savinjska so v ponedeljek, torek in petek od 8.00 do 14.00 in ob sredah od 8.00 do 17.00.
ObTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. http://www.ooz-celje.si

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. http://www.sc-konjice-zrece.si/si/index.php/pages  
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. http://www.ra-savinja.si/ Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Nazarje http://ra-sasa.si/ Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 051 493 330, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.https://www.ra-sotla.si/ Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Velenje https://ssgz.gzs.si/ Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. https://www.zzg-zalec.si/  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
Zaradi preprečevanja okužb s COVID-19 svetujemo strankam in uporabnikom storitev, da e-vem registracijske postopke opravijo preko portala SPOT http://evem.gov.si/info/sistem-spot/, v primeru da razpolagate s kvalificiranim digitalnim potrdilom (KDP), pooblastila za postopke e-VEM pa pošljite po redni pošti na SPOT. 

Pri preprečevanju okužbe s koronavirusom velja preventiva kot pri drugih nalezljivih boleznih, ki povzročajo okužbe dihal: redno umivanje rok z vodo in milom, razkuževanje rok, skrb na higieno kašlja, uporaba zaščitne maske, merjenje telesne temperature in obvezno upoštevanje ukrepov in priporočil NIJZ. 

Hvala in ohranimo zdravje!


© 2024 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art