• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Predstavitev zavoda

Predstavitev zavoda

 

Šolski center Slovenske Konjice-Zreče je organiziran kot javni zavod, katerega ustanovitelja sta Vlada RS in Občina Slovenske Konjice. Smo izvajalec izobraževanja za mladino in odrasle, izvajamo pa tudi svetovalno dejavnost. Izobražujemo in svetujemo v okviru treh organizacijskih enot:

Gimnazije Slovenske Konjice,
Srednje poklicne in strokovne šole Zreče in
Izobraževanja odraslih in svetovanja.

Naše poslanstvo je zagotavljanje kvalitetne ponudbe izobraževalnih programov za mladino in odrasle na nivoju poklicnega, strokovnega in splošnega izobraževanja, vzpodbujanje vseživljenjskega učenja in ustvrajanje spodnudnega okolja za razvoj podjetništva. Pri tem upoštevamo želje in potrebe posameznikov ter aktivno sodelujemo z gospodarstvom in lokalnimi skupnostmi.

Za kvalitetno izvajanje dejavnosti skrbimo strokovno usposobljeni in prijazni zaposleni. Svoje poslanstvo izvajamo predvsem na področju občin Slovenske Konjice, Zreče, Vitanje, Oplotnica, Poljčane, Slovenska Bistrica, Vojnik, Laško, Radeče, Hrastnik in Trbovlje.

Zbornik ŠC - Ponosnih 60

ZBORNIK OB 60-LETNICI ŠOLSKEGA CENTRA

 

 

 

 Dejavost in razvojna pot SIC- svetovanje, projekti, podporno okolje za podjetništvo, si lahko ogledate  v spodnjem dokumentu.pdfSIC_svetovanje_razvojna_os_pravni_naslednik.pdf


© 2024 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art