• 03 757 18 00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice in obvestila

Utrip znanja, november, december 2023

Utrip znanja, november, december 2023

Z veseljem vas pozdravljamo v duhu bližajočih se praznikov. Želimo vam predstaviti našo ponudbo izobraževanj, usposabljanj in tečajev v novičniku Utrip znanja.

Naša raznolika ponudba izobraževalnih programov omogoča vaši organizaciji, da obogati znanje svojih zaposlenih, članov in uporabnikov, kar je odličen način, da svoji ekipi podarite priložnost za rast in razvoj v teh zimskih mesecih.

V tem času vaši zaposleni, člani ali uporabniki lahko razveseljujejo svoje misli in razvijajo svoje veščine, saj se lahko vključijo v različne tečaje in tematske delavnice in tako izboljšajo svoja digitalna in jezikovna znanja ter komunikacijske veščine.

Tako bodo pripravljeni na novo leto z novim znanjem in samozavestjo.

Lahko pa se vključijo tudi v formalne programe izobraževanja, s katerimi pridobijo ustrezno stopnjo izobrazbe ali prekvalifikacijo.

V prilogi k temu sporočilu boste našli naš dvomesečni praznični novičnik "Utrip znanja", kjer lahko izveste več o vseh dejavnostih, ki se jih lahko udeležite.

To je naše darilo za vas - nabor zanimivih in poučnih idej, ki vam bodo pomagale odkriti nove priložnosti in izpopolniti svoje veščine. V novičniku pišemo tudi o različnih dogodkih, ki smo jih organizirali in izvedli na Šolskem centru Slovenske Konjice-Zreče.

Veseli bomo sodelovanja z vašo organizacijo, podjetjem ali vami kot posameznikom v tem jesensko/zimskem obdobju.

Za več informacij, prilagojene ponudbe ali predstavitev v vaši organizaciji nas lahko kontaktirate preko spodnjih kontaktov.

Šolski center Slovenske Konjice-Zreče

SIC izobraževanje odraslih in svetovanje

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tel.: 03 757 18 20

https://www.sc-konjice-zrece.si/

in: Šolski center Slovenske Konjice-Zreče, SIC Izobraževanje odraslih in svetovanje

FB: ŠC Slovenske Konjice-Zreče 

IG: sickonjice

 


© 2023 Šolski center Slovenske Konjice - Zreče. Vse pravice so pridržane. Izdelal Maksima Web art